Uwna Dawson ;


+facebook

+twitter

+Instagram

+Churpchurp

+Blogskin

ENTRY ABOUT LINKIES BIAS STUFF +FOLLOW DASH
Uwna says;
As'salam & Annyeonghaseyo . Welcome to my cutiiee garden . Be nice here and no harsh words . ThanGYU .

Uwna Board;
----!>

Uwna Melody;

GiveAway/Contest;
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
The Owner : Husna Zuraidi
Best Views :B T O B
Frindship :')









Hai Assalamualaikum :D Tetiba ja Husna rajen nak update blog . Title entry for today 'Friendship' . Okay , Husna nak cerita sikitlah pasal kawan kawan Husna . Husna ada la sorang BFF *BffLaaaaSangat* bila time dia susah Husna tolong dia , bila time dia senang dia lupakan Husna , kawan ap mcm ni ? Husna paling menyampah ada kawan macam fundekk ni ! Sorang lagi kawan Husna ni dia macam tak puas hati ja bila Husna rapat dengan mana mana lelaki , dia mesti kalott punyaa , macam nak jugak rapat dengan laki yang aku rapat SANGATSANGAT , dah la teringin nak tarik perhatian dengan laki yang aku rapat SO SAKAI !
Jangan harap aku nak bagitau rahsia aku dekat hampa . Husna paling sayang BFF Husna ni , dia selalu ada time Husna susah dan senang , dia pandai buat lawak walaupun lawak dia bodobodo ja . Husna sayang dia ketat2 , dia SAHABAT yang paling Husna sayangg .

#DahHabessMembebel

Setakat sini sahaja yang dapat Husna luahkan , sory la kalau TERtypo kay ;) Hope you guys like :D


0 Comment(s)
Written by Me at 2:25 PG 0 Melody{s}