Uwna Dawson ;


+facebook

+twitter

+Instagram

+Churpchurp

+Blogskin

ENTRY ABOUT LINKIES BIAS STUFF +FOLLOW DASH
Uwna says;
As'salam & Annyeonghaseyo . Welcome to my cutiiee garden . Be nice here and no harsh words . ThanGYU .

Uwna Board;
----!>

Uwna Melody;

GiveAway/Contest;
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
The Owner : Husna Zuraidi
Best Views :B T O B
Love Them !


Assalamualaikum ! Heloo Fellas ! Anyeonghaseyo ! Heee , sory sangat sebab Husna dah jarang update dekat blog , maklumlah busy #Busylahhsangat . Husna update pun sbab nak post gmbar time hangout bersama si dia >.<

Jap japp ... Tngh Loading ...


Dapat post gmbar ni ja , yg lain smua dh delete . Sory eh :(
Kami snap di SunwayCarnivalMall , Peanag ehh .
Tringin nak hang Pavillion tpi jauh , insyaallah , jejak jgak nnti kat sna .
Yang tudung biru owner blog ni ehh , Husna Zuraidi :)
Lawa and hensem kan2 ? -_-
Terkejut jgak Naim #SkinnyMerah tu , dekat sekolah blur , tiba2 smart  hri tuh !
Haha , maklumlah tngah cari pasangan hidup ._. Dia baca ni , mesti knaa ejek 
Panjangnya Husna ni membebel , wakakak . Huh ! Kay , Bye Husna ngantok dahh , insyaallah esok Husna update lagi kay ^_^

Assalamualaikum !

0 Comment(s)
Written by Me at 8:17 PG 0 Melody{s}