Uwna Dawson ;


+facebook

+twitter

+Instagram

+Churpchurp

+Blogskin

ENTRY ABOUT LINKIES BIAS STUFF +FOLLOW DASH
Uwna says;
As'salam & Annyeonghaseyo . Welcome to my cutiiee garden . Be nice here and no harsh words . ThanGYU .

Uwna Board;
----!>

Uwna Melody;

GiveAway/Contest;
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
The Owner : Husna Zuraidi
Best Views :B T O B
GiveAway My Bloggie Very Ohsem by Husna and Farah

DIBATALKAN
Assalamualaikum . Hari ni Husna dan Farah akan mengadakan satu GA pertama kali
 kita orang iaitu "GiveAway My Bloggie Very Ohsem by Husna and Farah" . 
Terutama sekali  kami sangat - sangat berterima kasih kepada para penaja yang 
sudi menjadi sponsor GA kami . Kami berharap agar GA ni mendapat 
sambutan dari para blogger .

 
https://lh3.googleusercontent.com/-4IEuCpS_dp4/UGfUfRUm
7gI/AAAAAAAABkI/okweGdrX81c/h120/images+%283%29.jpg

https://lh4.googleuserconten
t.com/-lhn5LZ-Qfbk/UGfbHj72R8I/AAAAAAAABkY/Q0QaF93OujA/h120/giveaway.gif

Syarat- syarat penyertaan :
  • Mempunyai blog * Kalau tak ada sign up cepat *
  • Warganegara malaysia * Supaya senang hadiah dipost *
  • Lelaki atau perempuan boleh menyertai 
  • Tiada had umur
  • Wajib follow Husna dan Farah
  • Wajib like page Husna dan Farah
  • Wajib LIKE/FOLLOW/ADD penaja
  • Letak banner disidebar * Banner yang mana pun tak pa *

                                                                   Cara penyertaan :

  • Buat entri bertajuk 'GiveAway My Bloggie Very Ohsem by Husna and Farah'
  • Tempekkan banner Giveaway dalam entri tu * Banner yang
  •  mana pun tak pa *
  • Tak perlu tag ,tapi ada hadiah untuk top referral *Jadi kna promote smpai bermati-matian *
  • Linkkan banner dengan link ga * kalau korang letak link ga dari blog Husna , korang kena hantar link penyertaan korang dkt blog Husna ,kalau letak link ga dari blog Farah , hantar link penyertaan dkat blog Farah .*
  • Letakkan link dekat kotak komen bukan di shoubox . Bukan link blog
  • Letak sekali dengan ID facebook . Senang nak check .

Nota kaki :

  • Sponser akan diupdate dari masa ke semasa . Jdi pesrta perlu prihatin
  • Cara pemilihan pemenang mungkin Random.Org atau cabut pkai tangan
  • Sponsor berhak menukar hadiah
  • Giveaway akan terbatal jika kurang 30 penyertaan
  • Sponser masih dicari sehingga 20/10/2012
  • Akan tamat 31/10/2012






3 Comment(s)
Written by Me at 2:36 PG 3 Melody{s}