Uwna Dawson ;


+facebook

+twitter

+Instagram

+Churpchurp

+Blogskin

ENTRY ABOUT LINKIES BIAS STUFF +FOLLOW DASH
Uwna says;
As'salam & Annyeonghaseyo . Welcome to my cutiiee garden . Be nice here and no harsh words . ThanGYU .

Uwna Board;
----!>

Uwna Melody;

GiveAway/Contest;
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
The Owner : Husna Zuraidi
Best Views :B T O B
CONTEST MY BELOG SUPER OHSEM BY MISH KPOP
TAMAT 

Entry Melekat


Hye korang , hari ni , husna nak buat satu contest . So , korang join lar ehh .
Hadiah pun menarik , rugilah klau korang x join .

Syarat - syarat penyertaan

1.Bewarganegara Malaysia .
2. Wajib like Fan pages Husna untuk mengetahui perkembangan selanjutnya.
3.Wajib ade blog , untuk menimbang blog atau website anda.
4.Wajib follow belog Husna untuk mengetahui Info selanjutnya.
5.Make satu entry yang bertajuk 'CONTEST MY BELOG SUPER OHSEM BY MISH KPOP' dan tempekkan banner husna di atas entry korang.
                                        6.Tag 1 orang atau lebih Dan Make sure diorang Tahu.
           7.Beri Link blog awak atau link post , If awak buat post, Dan letakkan link itu disini !.
                                                     8.Korang wajib like gambar ini .




 Mintaa maaf , contest nih akn tmat 10 February 2012 pda pkul 6.00 ptg . Husna mmpercpatkan contest nih sbb , husna jdi sponser utk GA dn Contest . Husna teramat busy , hrao korang faham yeah .

 TARIKH TUTUP : 10 FEBRUARY 2012

Berita gembira ^^ contest ini x kan terbatal .

Korang wajib add , like Fb sponser and follow jugak .

Sponser:

- Klau korang tak ikut step - step contest nih , serta merta korang di kick dari contest nih .
- Jum tengok link korang adea tak , klau x derr boleh PM sye k . 
- Jum tnggok hdiah contest my belog super ohsem List hadiah ! Mmg ohsem !



0 Comment(s)
Written by Me at 7:13 PTG 0 Melody{s}