Uwna Dawson ;


+facebook

+twitter

+Instagram

+Churpchurp

+Blogskin

ENTRY ABOUT LINKIES BIAS STUFF +FOLLOW DASH
Uwna says;
As'salam & Annyeonghaseyo . Welcome to my cutiiee garden . Be nice here and no harsh words . ThanGYU .

Uwna Board;
----!>

Uwna Melody;

GiveAway/Contest;
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
The Owner : Husna Zuraidi
Best Views :B T O B
Contest My Blog Awesomelicious

Thanks too lala sbb tag husna join contest . Best contest nih , korang wajib join tau contest . Jum terjah !!

Syarat - syarat penyertaan :

- First wajib like gambar kat SINI
- Mesti anda blog dan warganegara Malaysia
- Wajib follow blog Tasya and Tyra untuk mengetahui perkembangan dari semasa ke semasa
- Like page Tasya and Tyra
- Contest ini terbuka kepada lelaki dan perempuan
- Buad satu entry yang bertajuk "Contest My Blog Awesomelicious"
- Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek . Letak banner contest . Linkkan terus ke blog Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra)
- Dah buat entry ? Okay . Kalau dah , copy link tu dan pastekan link anda tersebut di RUANGAN COMMENT blog
- Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra) .
- Tag dua orang atau lebih and make sure diorang tahu .
- Buat satu entry khas for BLOG *sunat and sunat follow .
- Link http://dotdoted.blogspot.com/ tidak akan diterima .

#tarikh tutup 31/12/2011 .

Husna tag :

Aisyah
Safi

0 Comment(s)
Written by Me at 7:46 PTG 0 Melody{s}