Uwna Dawson ;


+facebook

+twitter

+Instagram

+Churpchurp

+Blogskin

ENTRY ABOUT LINKIES BIAS STUFF +FOLLOW DASH
Uwna says;
As'salam & Annyeonghaseyo . Welcome to my cutiiee garden . Be nice here and no harsh words . ThanGYU .

Uwna Board;
----!>

Uwna Melody;

GiveAway/Contest;
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
The Owner : Husna Zuraidi
Best Views :B T O B
Contest blog saya Ringan, Comel, Kemas

Annyeonghaseyo chingu (h) , husna bru jer terserempak dgn contest ni mcm best jer , husna pun join larh . Maklumlah skunk nih tngh gilerr contest , msim cuti yg sngt memborinkkan , x der keje yg nk buat . Mnghadap dpn laptop jerr kan Stop x lrat nk memebebel FULLSTOP !

Korunk jum larh join Contest nih , best tau !

Nih syarat-2 dri Nazuha dan Auni .

1. Follow blog Nazuha dan Auni (untuk tahu perkembangan contest) Kalau taknak follow pun takpe , tp , kalau korang menang , lambat inform , hadiah hapus eh ? :3
2. Buat satu entry bertajuk "Contest blog saya Ringan, Comel, Kemas "
3. Letak banner hodoh yang auni buat dekat entry
4. Tag 2 orang atau lebih dan pastikan mereka tau !
5 . Hantar link post tersebut di blog nazuha kalau korang ambil dari blog nazuha, hantar di blog Auni kalau korang ambil dari blog Auni.
6 . Kami tidak menerima URL seperti : http://kuatmakan.blogspot.com . Sila beri URl entry anda !
7 . Click Sini ( Kalau Heartbeat auni bertambah , insya-Allah , auni cashout , beli hadiah :o)
8. Tarikh tamat : 31.December.2011
9 . Link yang dihantar di shoutbox tidak diterima .Sila letak di comment .


Cara pemilihan :

1 . Blog mestilah Ringan , Comel dan Kemas .

2. Tiada voting . Kami akan memilihnya menggunakan mata kasar kami :)
3. Update:-Penggunaan font di blog mestilah kemas jugak!

Hadiah: klik sini


Husna Tag :

Syaza
Lala

0 Comment(s)
Written by Me at 8:39 PG 0 Melody{s}