Uwna Dawson ;


+facebook

+twitter

+Instagram

+Churpchurp

+Blogskin

ENTRY ABOUT LINKIES BIAS STUFF +FOLLOW DASH
Uwna says;
As'salam & Annyeonghaseyo . Welcome to my cutiiee garden . Be nice here and no harsh words . ThanGYU .

Uwna Board;
----!>

Uwna Melody;

GiveAway/Contest;
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here

Credits;
Template :mrsbaekyeol
Basecodes :1 2 3
The Owner : Husna Zuraidi
Best Views :B T O B
tips kwan yg perlu dihindari !
                                                                                     

1- Kawan yang suka TIKAM BELAKANG
** Selalunye ramai kite dengar kan. Sikit-sikit member tikam belakang. Sikit-sikit tikam belakang. Cube la sekali kite dengar tikam depan plak ke. baru best. ni tak, member ko tikam belakang, haishh. memang tempah maut kan kawan ko tu ! penah kene tak? sure selalu kene kan? 
** Tapi, rasenye nn belum pernah kene, sebab nn budak baik kot. ekekekee. Selalunye kawan yang macam ni lebih tepat kalo kite panggil HIPOKRIT &PARASIT. yela, depan ko mulut manis kemain, puji-pujian melampaui batas,dihormati kalah VVIP, kat belakang ko habis dicanangnye satu Malaysia, keburukan dan kelemahan ko. habis la kao. tak ke haru hidup kao dapat kawan jenis macam ni. Nasib badan !
2- Kawan yang suke MENGIPAS @ PENGAMPU
** Yang ni pun satu hal. Kalau jenis ni, die memang mengikut je ape kate kite. Betul ke salah setuju aje. Dah die tak berani nak cakap kebenarannye. Memang betul-betul "KIPAS" la budak ni ! Padehal kawan ko tu tak ikhlas langsung, apetah lagi jujur. Never ! Sah ! ade udang balik mee.


3- Kawan yang TAMAK GILOSS
** Baik korang berhati-hati dengan kawan jenis ni. haiya ! bikin susah woo ini olang ! Die memang jenis suke pentingkan diri sendiri. Suke menyemak aka menyempit andmendekati bile korang senang and masa kaye. kot-kot mase ko dapat gaji ke, duit masyuk ke kan. Time-time cam ni la diorang buat part-time job dorang tu. woa ! terbaekk ! so, be careful eh darlins.


4- Kawan yang suka HIBURAN MELAMPAU
** Haaa . Tang ni korang WAJIB jauhi okeh ! Kawan yang jenis sukekan hiburan ni berkawan dengan ko hanye disebabkan nak berseronok. Die suke mengajak kite melakukan sesuatu yang sia-sia. Contoh --> clubbing, konsert and melepak tak tentu hala. Cube ko ajak kawan ko tu pi masjid ke, ceramah agame ke. memang ko kene gelak. beredekah-dekah tak hengat dunia plak tu. ape lagi, chow la !


5- Kawan yang suke MENCARI ALASAN
** Ape la nasib ko kan dapat kawan yang macam ni? mintak tolong sikit, ade je alasan. Tapi, bile die yang mintak tolong, amboi ! bagai nak rak merayu. adoi adoi. pliss deh ! kawan macam ni tolong lah ubah perangai kalau tak nak dipulau oleh best frend sendiri.



0 Comment(s)
Written by Me at 8:19 PTG 0 Melody{s}